Donacija  1%  dohodnine!

Zakon o dohodnini, vsem zavezancem omogoča, da lahko delež do 1 % dohodnine namenijo za dobrodelnost. Takšna donacija za vas ne predstavlja nobenega stroška oz. dodatnega finančnega bremena, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačate državi.

Društvo Novi Paradoks je nevladna organizacija, ki deluje na področju psihosocialnega varstva oseb s težavami v duševnem zdravju z namenom preseganja duševnih motenj, varovanja človekovih pravic in temeljnih svoboščin.

Društvo ima status nevladne organizacije v javnem interesu na področju socialnega varstva in status humanitarne organizacije. Naši programi in storitve so namenjeni ljudem s težavami v duševnem zdravju in njihovim bližnjim.

Prispevajte Društvu Novi Paradoks svoj 1 % od dohodnine!

Izpolnite obrazec na desni s svojimi podatki, kliknite na gumb “Pošlji” in po elektronski pošti boste prejeli pred izpolnjen obrazec z vašimi podatki, katere ste vnesli in podatki Društva Novi Paradoks. Obrazec natisnite, ga podpišite in pošljite na svojo enoto Finančnega urada. Seznam Finančnih uradov je na dnu te strani.

Izpolnjen obrazec lahko posredujete tudi na naslov Društva Novi Paradoks, Ižanska cesta 2a, 1000 Ljubljana.

Kadar se odločite za donacijo dohodnine, je ni potrebno obnavljati vsako leto, ampak se vam avtomatsko podaljša do preklica.

Zahteva za namenitev 1 % dohodnine za donacijo Društvu Novi Paradoks


1% dohodnine nam lahko donirate tudi elektronsko prek portala FURS eDavki

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo odločitev o donaciji dela dohodnine našemu društvu, s čimer boste omogočili, da bomo naše programe in storitve lahko izvajali še v večjem obsegu, ter tako nudili dodatne, obogatene aktivnosti osebam s težavami v duševnem zdravju.

DOBRODELNOST POMAGA LJUDEM S TEŽAVAMI V DUŠEVNEM ZDRAVJU IN  NIČ NE STANE!

Osnovni namen delovanja je omogočiti osebam s težavami v duševnem zdravju kakovostno skrb v neposredni bližini doma, aktivno vključevanje v življenje in delo lokalnih skupnosti in s tem integracijo v domače življenjsko okolje.

Finančni uradi