Lesce

SOCIALNI PROGRAMI

KONTAKT

Društvo Novi Paradoks
Ižanska cesta 2a, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 422 85 61
E-pošta: info@novi-paradoks.si

Delovni čas:
pon – pet od 08.00 do 16.00

DONIRAJ

Zakaj ne bi pomagali osebam v stiski in donirali del dohodnine Društvu Novi Paradoks. Klikni na spodnji gumb …

podporniki društva

POSTANI ČLAN DRUŠTVA

Pridruži se društvu Novi Paradoks, klikni na spodnji gumb …

Stanovanjska skupina Lesce

Stanovanjska skupina Lesce je svoja vrata stanovalcem odprla oktobra 2020 in je primerna za bivanje šestih stanovalcev (3 ženske in 3 moški). Nahaja se v bližini glavne ceste Lesce – Radovljica.

V pritličju hiše se nahaja kuhinja z jedilnico, dnevna soba, wc in enoposteljna soba. V nadstropju sta dve dvoposteljni spalnici in ena enoposteljna soba ter kopalnica. Hišo obdaja veliko dvorišče z rožnimi gredicami in zelenjavnim vrtom. Stanovalci pa radi posedijo na terasi, ki je dostopna neposredno iz jedilnice.

Prometne povezave z ostalimi kraji so dobre, saj je avtobusna postaja od hiše oddaljena cca 300 m, železniška postaja pa cca 800 m. V bližini je cerkev, lekarna in različne trgovine. V Radovljici, ki je od hiše oddaljena približno 2 kilometra se nahaja zdravstveni dom.

Stanovalci imajo tako vse pri roki, da lahko krepijo svojo samostojnost. Po različnih opravkih se pogosto odpravijo tudi s kolesom. Zelo radi pa se odpeljejo na cca 5 kilometrov oddaljeni Bled in se sprehodijo okrog jezera.

Kontaktni podatki:

Stanovanjska skupina Lesce
Valvasorjeva ulica 12, 4248 Lesce
Tel.: 041 449 237