Koseze

SOCIALNI PROGRAMI

KONTAKT

Društvo Novi Paradoks
Ižanska cesta 2a, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 422 85 61
E-pošta: info@novi-paradoks.si

Delovni čas:
pon – pet od 08.00 do 16.00

DONIRAJ

Zakaj ne bi pomagali osebam v stiski in donirali del dohodnine Društvu Novi Paradoks. Klikni na spodnji gumb …

podporniki društva

POSTANI ČLAN DRUŠTVA

Pridruži se društvu Novi Paradoks, klikni na spodnji gumb …

Stanovanjska skupina Koseze

Stanovanjska skupina Koseze se nahaja v vrstni hiši na Laknerjevi ulici 5 v Ljubljani, v prelepem zelenem predelu občine Šiške v bližini Rožnika, Mosteca, Poti spominov in tovarištva in Koseškega bajerja. Rožnik (Cankarjev vrh) je 394 metrov visoka vzpetina, ki se nahaja vzhodno od živalskega vrta Ljubljana. Koseški bajer je umetno jezerce, ki je nastalo na nekdanjem izkopu gline. Okoli bajerja je urejena sprehajalna pot s klopmi. Ob jezeru je tudi lesena ploščad in razgledni pomol. Letos nas je razveseljevala družina labodov, ki smo jih opazovali na naših sprehodih okoli jezera.

V bližini naše skupine se na eni strani nahaja objekt Tržnica Koseze, s številnimi trgovinami, tudi z obutvijo in obleko in dobro založeno tržnico, pred njo pa še manjša trgovina, lekarna, banka, pošta, cvetličarna, pekarna in slaščičarna.

Kakšno minuto hoje od hiše se nahaja najbližja avtobusna postaja mestnega prometa, ki nas pripelje do centra Ljubljane. Postaja LPP št.5 in 22 je od hiše oddaljena cca 200 m, postaja LPP št. 18 500 m in postaja št.7 cca 1000 m.

V hiši je prostora za 9 uporabnikov oz. uporabnic. Imamo tri eno in tri dvoposteljne sobe. Pred hišo imamo lepo teraso in vrt, za hišo imamo tudi nekaj zelenjavnega vrta.

Kontaktni podatki:

Stanovanjska skupina Koseze
Laknerjeva ulica 5, 1000 Ljubljana
Tel.: 041 449 424