Aktualno

Dogodek v Ivančni gorici

Datum objave:

17.05.2015

Dne 17.05.2015 smo sodelovali na prireditvi v sklopu tedna Rdečega Križa in v organizaciji pevcev in godcev ljudskih pesmi Studenček. Dogodek se je odvijal v Kulturnem domu v Ivančni Gorici.

Na začetku prireditve nas je v nagovoru v imenu predsednice Rdečega Križa Renate Brumskole pozdravila ga. Mirjana Jarc. Sledil je nagovor predsednika OZRK Grosuplje g. Franc Horvat. Sledil je prispevek našega društva, ki ga je otvoril z nagovorom in predstavitvijo Društva Novi Paradoks, podpredsednik društva, g. Srečko Brumen. V nagovoru je obiskovalcem predstavil namen in cilje društva. Sledil je ogled filma “Sanjal sem, da sem srečen”, ki je bil namenjen prav kot v pogled v življenje stanovalcev v stanovanjskih skupinah Društva Novi Paradoks. Nastopili sta tudi stanovalki Liljana Puškar in Sonja Hlebanja.
Sledili so številni glasbeni in plesni nastopi. Iz plesne šole Guapa so nastopile mlade plesalke- skupina ZOO. Nato so nam zapeli pevci in godci ljudskih pesmi Studenček, ansambel Carji, skupina Rockn band, Pevci izgnanskih in narodnih pesmi Izgnanci, Duet na harmoniki Nastja in pevec Jože Molek. Prireditev so zaključili Pevci in godci ljudskih pesmi Studenček.

Ga. predsednica KORK Ivančna Gorica Renata Laznik se je v zaključnem govoru zahvalila vsem nastopajočim in vsakemu posebej stisnila roko v znak zahvale za sodelovanje. Na oder je povabila tudi predsednika g. Matjaž Marinček, KORK Zagradec in Žužemberk s katerim sta napovedala nov projekt, ki ostaja še skrivnost.

Tudi naše društvo je izrazilo posebno zahvalo gospe predsednici OZRK Ivančna Gorica Renati Laznik z darilom, ki so ga izdelali naši stanovalci.

Posebna zahvala gre tudi g. Luki Blatniku, ki je poskrbel za tehnično pomoč za predvajanje filma.

Deli ta prispevek na socialnih omrežjih

Sorodne vsebine