Aktualno

Družabno srečanje starostnikov Šmarje Sap

Datum objave:

11.05.2019

Dne 11.05.2019, na lep pomladni dan, smo se odpravili v Družbeni dom Šmarje Sap, kjer nas je na vsakoletno druženje povabila organizacija Rdečega križa Šmarje-Sap. Predstavili smo se z nastopom – uprizoritvijo dela pisatelja Prežihovega Voranca, Solzice. Najprej nas je pozdravil mlad povezovalec prireditve David Tomažin. Nato nas je nagovorila glavna gostiteljica – predsednica KORK Šmarje Sap ga. Sonja Boh. Pozdravila je vse prisotne, pomembne goste iz naše lokalne skupnosti, še posebno starejše občane Šmarja-Sap, ter stanovalce društva Novi Paradoks. Sledil je kulturni program s številnimi glasbenimi, plesnimi in pevskimi nastopi. Predvsem je to leto program obogatilo veliko število mladih talentov. Nastopili so tudi naši stanovalci.  Predstavila jih je mentorica in prostovoljka ga. Marija Zaman. Po uprizoritvi  »Solzic«, so poželi velik aplavz.

Prisotne so nato nagovorili: župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič, predsednik Krajevne skupnosti Šmarje Sap g. Janez Pintar in predsednik Društva Novi Paradoks g. Srečko Brumen.  Na koncu se je ga. Boh zahvalila vsem prisotnim in nastopajočim ter nas povabila na druženje ob dobrotah, ki so jih pripravile prostovoljke KORK.

Ga. Boh se je zahvalila tudi donatorjem, ki so prispevali tako za pogostitev kot za sladka darilca- med. Darilca je prispevalo tudi naše društvo, saj je vsem prisotnim podarilo izdelane piščančke. Razdelili smo tudi nov izvod našega časopisa »Kilo kofeta«. Ob tem je ga. Boh izpostavila marljivo delo in voljo naših stanovalcev. Ob druženju nas je g.župan povabil naj se kaj oglasimo v njegovi pisarni na občini Grosuplje.
​Prireditev si v celoti lahko ogledate tukaj.

Deli ta prispevek na socialnih omrežjih